30 Mayıs 2012 Çarşamba

Bu Adamlar İşi Biliyor


DSQUARED2

2012-13 kış sezonunda ilham alabileceğiniz,kombinleriniz için fikir yürütebileceğiniz,bütün deri,kürk,pamuk,twitt,jakar,örme gibi metaryellerin bir arada kullanıldığı supersonic  bir koleksiyonla başbaşa bırakıyorum sizi.Ben catwalks gelir gelmez ilk iş bu dehşet marifetli adamların koleksiyonuna dalarım.Sonra bakarrr bakarrr ve bir daha bakarım.Neşeli,enerji veren ama şıklığından vazgeçmeyen hanımlar için gelsin.







22 Mayıs 2012 Salı

2012-13 SONBAHAR KIŞ

Merhabalarrr

      Yeni ama çok faaal bir bloger değilim ve bunun farkındayım.Bu durum çok sağlam bi postla giderilecektir.Bilginize...Kumaş koleksiyonu hazırladığımdan bahsetmiştim.2012-2013 sonbahar kış koleksiyonumuz bitti.Ben  artık 2013 yazını hazırlamaya başlayacağım.Ama bunun öncesinde 2012-13 kış için size tüyolar vermek ve yorumlarınızla kendimi de teyid etmek istiyorum.
  

        Hadi bakalım öncelik sizin.2012-13 sonbahar kış sezonunda hangi renkleri ve ne tür kumaşları görmek istersiniz.Bende bir sonraki postta sizler için neler hazırlamışım bunları paylaşacağım.


Sevgiler

1 Mayıs 2012 Salı

KIRMIZI DOSYASI




Hepimizin sevdiği, sık kullandığı renkler vardır.Ama kırmızı ben sevmiyorum diyenin bile mutlaka gardrobuna girmiştir.Yaz-kış kombinlemesi kolaydır.Mutlaka altına yada üstüne giyebilecek bişeyler buluruz.Hatta kırmızı hastası bile vardır aramızda. Evet o benim dediğinizi duyar gibi oldum. Umarın fikir amaçlı faydalı olabilmşimdir.Hadi buyrun biçok duyguyu anlatan kırmızıııı. Şekil a,b,c,d.... görüldüğü gibi :)

Sevgiler...




 Sıcak yazzz
Her daim klasik

 Her daim marine
 Yerine göre
 Davet Varr
 Düğün varr
 Hadi Partiye
 Hagi Gezmeye
 Hadi İşe :(  :))))