23 Mayıs 2013 Perşembe

KİM ÇİÇEK SEVMEZ Kİ...



Merhabalaaarrr


Ben bu aralar hani insan çok şey yapmak ister, aslında aklının bi köşesinde yapıcaklar listesini hep tutuyordur ama bi türlü hayata geçirmek içinden gelmez ya işte o hallerdeyim. Galiba dört gözle beklediğimiz yaz bir anda gelince afalladım ben :) Ama yine de ben  bu yazın inşallah dolu dolu geçeceğine inanıyorum. Biraz geç kalmış olsada sizler içinde faydalı olacağına inandığım bir projem var. Haziranın son haftasında gerçekleşecek inşallah. Kim çiçek sevmez ki başlığıyla  biz gelelim bu günün konusuna... Benim tam saymadım ama sanırsam otuz saksı kadar  çiçeğim var. Onlarla ilgilenmek, hergün bir tomurcuk verip rengarenk çiçek açtıklarını görmek bana inanılmaz enerji veriyor. Kimi insan enterasandır ama  saksı çiçeği sevmeyebiliyor, kimi insanın vakti yada yeri müsait olmuyor. Sizde bu şıklardan biride benim diyorsanız canlı çiçekten alamadığınız enerjiyi giysilerinizden alabilirsinz.  Her yıl floral desenleri giyinsekte ve moda desekte bu yıl patlama yaptığı bir gerçek. Ben kumaşların içinde biri olarak bunu çok net görebiliyorum. 

Tek kalıp yani iki renkli desenlerin çok sade bi kombine ekstra bir şıklık ve hareket kattığına inanıyorum. Bunun yani sıra çok renkli, cıvıl cıvıl desenlerin verdiği tazelik ve ferahlık hissini çok seviyorum.


Gündüz her türlü ayakkabı ve çantayla çok rahat kombinleyebileceğiniz  floral desenli elbiselerinizi, akşam şık bir ayakkabı ve düz renk bir ceketle spor-klasik bir hale getirebilirsiniz.


Yaz geldi ben taytlarımdan vazgeçmem derseniz üzerinize takın bir tshırt, giyinin rahat babetlerinizi  ve tamamsınız :)


Ben spor ayakkabılarada bu sezon çiçek desenleri çok yakıştırıyorum. Cap içinse tek başına bir tarz olduğunu düşünüyorum. 


Bu arada internetteki araştırmalarımda floral print trençkot bulamasamda burdan markalara sesleniyorum. Sonbahar sezonunda bu konu üzerinde biraz çalışma yapmalılar. Benim elimde harika bir kumaşım var ve kendim için trençkot dikilmek üzere yerini arıyor :)

Sevgiler...