1 Mayıs 2012 Salı

KIRMIZI DOSYASI




Hepimizin sevdiği, sık kullandığı renkler vardır.Ama kırmızı ben sevmiyorum diyenin bile mutlaka gardrobuna girmiştir.Yaz-kış kombinlemesi kolaydır.Mutlaka altına yada üstüne giyebilecek bişeyler buluruz.Hatta kırmızı hastası bile vardır aramızda. Evet o benim dediğinizi duyar gibi oldum. Umarın fikir amaçlı faydalı olabilmşimdir.Hadi buyrun biçok duyguyu anlatan kırmızıııı. Şekil a,b,c,d.... görüldüğü gibi :)

Sevgiler...




 Sıcak yazzz
Her daim klasik

 Her daim marine
 Yerine göre
 Davet Varr
 Düğün varr
 Hadi Partiye
 Hagi Gezmeye
 Hadi İşe :(  :))))


4 yorum:

  1. ben de pek kırmızıya ihtiyaç duymayan insanlardanım :) buna rağmen kırmızı kot ve kazak edinmiştim bir dönem.. hatta geçenlerde giyecek bir şeyler arıyorum (tanıdık bir sahne :D) aa benim kırmızı ayakkabım ve çantam yok!! imdat dediğim an da oldu, edinmem lazımmış, kırmızı yeri gelince kurtarıcıymış bunu öğrendim :)

    edankb.blogspot.com
    bana da beklerim, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. bende birgün evden apar topar çıkıp kırmızı ayakkabı almaya gitmiştim.acil lazımmıydı hayır ama kırmızım gelmişti galiba.bu arada geldim gezdim gördüm.başarılı bir blog olmuş :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. merhabalar 2 kuruş fazla olsun kırmızı olsn çok güzeller ;) bende bloguma ve çekilişime beklerim şimdiden teşekkürler,sevgiler..

    http://bensukaya.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Bensu

      teşekkürler.İlk kez senin çekilişinde şansımı denicem.Hadi bakalım ya çıkarsaa:))

      Sil