12 Aralık 2012 Çarşamba

ÖNLÜĞÜM VE PASTAM


Eee artık bişeyler yazmanın zamanı geldi. Bana kalsa ben boş durmam ama (burada kendimi temize çıkarma çabalarındayım :) ) fotograflarımı çekecek uygun kişi ve alan bulmak zor oluyor. He birde evimde sadece 3.5 saat vakit geçirip saat 24.00de yattığımı düşünürsek gerçekten vakit olmuyor. İş dışında evimde geçirdiğim kısa zamana renk katmak adına fotograflarda göreceğiniz bu şirin önlüğü yaptırdım.
Arkadaşım Burcu'nun kendisi için yaptırdığı önlüğü görünce çoook beğenerek bende hemen sipariş verdim. Sizde böyle şirinmi şirin bir önlükle mutfakta eğlenceli vakit geçirmek isterseniz faceden Rahime hanımın sahibi olduğu MAHARETLİ ELLER sayfasına hemen bi göz atın derim. Ben önlüğümün rengini ve desenini sayfasında bulunan kumaş seçeneklerinden seçtim. Kendisi genellikle kırmızıya talep olduğunu ve ilk defa benim mor renkli bir önlük istediğimi söyledi. Şimdi görüyorumki seçimim beğenilmiş ve kensini aynı renk ve desenden siparişler almaya başlamış. Kendisine bir kere daha teşekkür ediyorum.


 Tabiki mutfağı seven erkeklerden biri olan kocacığımıda unutmadım. Bu önlük onun için sürpriz oldu güzelde oldu...

 Karşınızda aşçıbaşı ve yamağı :))
 Ve sonra çok istediğim ve ilk fırsat bulduğumda gittiğim pasta kursu çıkartmam... Eminim bir çoğunuz Müge Hüner'i duymuşsunuzdur. Duymayanlar için bilgi vereyim. Kendisi Hünerli Bayanlar yemek blogunun sahibesi ve aynı zamanda Müge Hüner pasta ve kurabiye blogunun sahibesi olur. Bloguna sadece bir kez giriş yapmakla bağımlısı olacağınız garanti :)) Onun için boş ve sakin bi vaktiniz olduğunda bakın derim. Ben geçtiğimiz pazar günü kendisinin eğitim verdiği pasta kursuna katıldım. Her bir katılımcıyla birebir yakından ilgilenip şeker hamurundan pasta yapma ile ilgili bütün detayları bizimle paylaştı. Çoook sevecen ve tatlı bir hanımdır kendisi. Yine ilk fırsat bulduğumda şeker hamurundan kurabiye kursunada katılacağım. Pasta temalarımızı katılımcılar olarak kendimiz seçtik. Ben yeni  yılın yaklaşması sebebiyle yılbaşı temalı pasta yapmak istedim ve çook sevdim. 

Ve bu güzel pasta eve gelir gelmez tüketilmeye başladı... :) Biran önce şeker hamuru ve şekillenmesi için malzemelerimi alıp kendi denemelerimi yapmak istiyorum. Sevgili eşim bu dip not sanaydı :)
Sevgiler efenim... Birkez daha mor mutfakda buluşmak üzere esen kalın...

5 yorum:

  1. bayıldım önlüklerinize güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim.mutfağıma eğlence katıyorlar

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim vaktim oldukça geliştirmeye çalışıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. önlükler çok şeker :)ellerinize sağlık.Bu arada yemekle ilgilisiniz sanırım:)bana da beklerim.İstanbulda mekan ve lezzet önerileri paylasıyorum.

    YanıtlaSil