6 Şubat 2013 Çarşamba

GÜLAY'S BABY SHOWER


Dedimki madem ben bu gidişle kıyafet postu yapamıcam bari baby shower partisi düzenlemek isteyenler için faydalı bi post olsun, hemde geçirdiğimiz o süper parti blog arşivimde her daim hatırlansın. Canım arkadaşım Gülay için düzenledim bu partiyi. Aylar öncesinden  nasıl yapsam, nerede yapsam sorularımla durup düşünürken en sonunda Gülaycığımın ablası Nuray abla geldi aklıma. Ben kendisine yürüyen marifet diyorum :) Allah'ım bir insan bu kadar mı becerikli olur, bu kadar mı elinden herşey güzel çıkar...? Maşallah... Kendisine böyle bi düşüncem olduğunu ve Gülay'a sürpriz yapmak istediğimi söyledim. Sağolsun seve seve kendi evinde yapabileceğimizi söyledi. Velhasıl Nuray abla ile başladık hazırlıklara. Tabi ben çalıştığım için ve  Anadolu yakasında oturduğum için  O ise Avrupa yakasında oturduğu için herşeyi sanal alemden toparlamaya çalıştık. Ben ona her bulduğum detayı gönderiyorum. O bana her yaptığı güzelliği gönderiyo falan... Bizde bir heyecan bir heyecan sormayın gitsin :) E geçelim artık detaylara... Aşağıda gördüğünüz Gül-ay temalı pasta benim tasarımım olmakla beraber kendisi bizzat bana aittir. Bu arada bu pasta işine iyice alışmaya başladım ve çok sevdim :)


           Biz bütün ekip Gülaycım gelmeden önce evde toplandık. Ben kapıdan girdiğimde gördüğüm muhteşem masa ve süslemelerle şoku uzun zaman üzerimden atamadım. O kadar çok ince düşünülmüş detay varki; hangisinden başlasam bilemedim.  Ve her biri yürüyen marifet Nuray ablanın elinden çıkma... Fotografdaki şeker ağacı çok orjinal değilmi? Hazır olan metal ağaçlar yerine bulmuş bi kuru dal önce boyamış sonra süslemiş ve sonuç muhteşem....


Made in Nuray abla bebek bezi pastası... :)


Yaka kartı bana ait süsleme yine Nuray abla...



Ve anı defteri... Nasıl güzel kaplayıp süslemiş değil mi?

 Made in Nuray abla kapı süsü...

        Gelen misafirlere hediye edilen keçeden yapılma araba anahtarlıklar. E kimin yaptığını söylememe gerek yok sanırım :)


        Bu kurbişlerde Gülaycığımın akrabası Duygu'dan. Yanlız anlaşarak yapsak pasta ve kurabiyelerin rengi bu kadar birbirine uyum sağlamazdı. İkisi yanyana gelince süper bi görüntü oldu :)

 Ve o muhteşem sofranın genel görünümü... Yorumsuz...


       Çerçeveyi babacımdan rica etmiştim. sağolsun hemen yapıp getirdi. Süsleme mağlum kişiden :) Görüldüğü üzre hem hoşsohbet edip baby shower oyunlarıyla eğlendiğimiz, hem de sürprizi layıkıyla gerçekleştirmenin    mutluluğu var yüzlerimizde.


Tac kimden sizce? Siz biliyorsunuz :)

Güzel arkadaşım güzel anne ikinci oğluşunu heyecenla bekliyoruz.

9 yorum:

  1. herşey çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  2. elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Blogger size yeni hizmetler sunuyor; Google'da ilk sayfada görünme ve Ziyaretçi artırma yolları Yazı Dizisi Buradan Ulaşabilirsiniz bizi takip edin..

    YanıtlaSil
  4. ne güzel ellerinize sağlık herşey çok cici olmuş ve çok keyifli görünüyor ....sevgiler

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim sevde. gerçekten çok keyif aldık. sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar,
    Her şey mükemmel olmuş elinize emeğinize sağlık:)Yeni gelecek bebişinde sağlık ve mutlulukla dünyaya gelmesini diliyorum:)
    Dostluğunuz kardeşliğiniz daim olsun dileklerime sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. harika bir buluşma olmuşş.:)
    bayıldım detaylara..
    sağlıkla gelsin inşallah bebişş dünyaya..
    muhabbetiniz daim olsunn.
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  8. Vee bebişimiz geldi dünyaya :)) herkese çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  9. Great pictures!! The food looks more than delicious and the decoration is so cute! Love it! Looks like a lot of fun:)

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    YanıtlaSil